IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
12:28 | 9 април 2015
Обновен: 21:58 | 25 април 2024

“Моряците” отиват за тежък мач в Самоков

Симеон Варчев не търси нови баскетболисти за плейофите

По материала работи: Борис Проданов
“Моряците” отиват за тежък мач в Самоков

„Рилски спортист успя да се класира за финала на Балканската лига, докато ние в същия момент загубихме в Ботевград от Балкан. Имаме доста контузени и болни състезатели, но ще отидем да се борим, пък каквото стане. Срещата с Рилски спортист е важна за класиране, но подхождаме по различен начин двата отбора към този мач. Мисля, че ще бъде много трудно да се преборим да влезем в четворката в редовния сезон. По-вероятно е да не успеем”, коментира преди гостуването в Самоков зам.-mредседателят на баскетболния Черно море - Порт Варна Симеон Варчев.


„Имаме уверение, че ще подпишем договора”,  обясни Варчев, запитан за договора с Пристанище „Варна” за следващия сезон.
На въпроса дали Черно море ще картотекира нови състезатели между редовния сезон и плейофите в НБЛ, треньор №1 на Варна за ХХ век каза, че отборът ще бъде на плейофите с тези играчи, с които разполага в момента.


Черно море има две тренировки днес. Утре сутринта в 7 ч. тимът ще пътува за Самоков, където е предвидено едно занимание вечерта. Срещата между Рилски спортист и Черно море е в събота от 18 ч.

 

 

 

 

 

 

Коментари

Новини Варна