IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Спорт
17:10 | 9 април 2015
Обновен: 21:59 | 25 април 2024

Стенио, Котев, Клок и Марчин получиха почивка за “Хасково”

Никола Спасов определи групата за мача

По материала работи: Борис Проданов
Стенио, Котев, Клок и Марчин получиха почивка за “Хасково”

Тренировка на стадион “Младост” проведоха днес футболистите на “Черно море”, за да може теренът на “Тича” да се подготви за утрешния сблъсък срещу “Хасково” от ІІІ кръг на плейофната фаза в “А” група. За главен съдия е определен Волен Чинков.

 

Двубоят е от 17 ч. утре на стадион “Тича” във Варна. Според назначенията на БФС помощници на Чинков ще бъдат Иван Вълчев и Цанко Симеонов, а 4-ти арбитър е Виктор Главински. Събитият зад двете врати ще следят Владимир Вълков и Неделчо Гаджалов, а съдийски наблюдател във Варна е Евгени Георгиев.


Иначе заниманието днес пропусна Марк Клок. Той е добре, но му е дадена почивка и не попадна в групата за мача с “Хасково”. Никола Спасов реши да си отдъхнат още Стенио дос Сантос, капитанът Кирил Котев и Марчин Буркхардт. Индивиуално се подготвяше вратарят Георги Китанов, който също отпадна за срещата заедно с Тони Стоичков и Слави Сталев.


Красимир Николов

 

Коментари

Новини Варна