Варна 17°
fallback
Спорт
14:20 | 23 май 2022
Обновен: 20:53 | 29 април 2024

Alphawin очаква голове в двете врати на финала в Шампионска лига

По материала работи: Ставри Таргов

Финалът на Шампионска лига за сезон 2021/22 ще изправи един срещу друг два от най-резултатните отбори в Европа – Реал Мадрид и Ливърпул. „Червените“ влизат като леки фаворити в спора за трофея според букмейкърите. Родният хазартен оператор alphawin очаква резултатен финал.

Ставката за голове в двете врати в сблъсъка между Реал и Ливърпул е 1.60, докато опцията за над 2.5 гола е 1.70. И предвид показаното от двата отбора през сезона няма как очакванията да са други. Финалът в Париж на 28 май може да бъде истинско зрелище, в което отборът, който има повече шанс пред гола, да спечели трофея в Шампионска лига.

Реал Мадрид вкара 14 гола на ПСЖ, Челси и Ман Сити

Шампионът на Испания просто не може да спре да бележи през този сезон и това най-вече се отнася за френския нападател Карим Бензема. Реал Мадрид отбеляза 14 попадения в мачовете си от директните елиминации срещу ПСЖ, Челси и Ман Сити – едни от най-силните отбори в света. Тимът на Карло Анчелоти е изключително резултатен и надали ще пропусне да отбележи гол във финала.

Все пак е редно да отбележим, че в последното си гостуване в Париж, Реал не успя да вкара попадение. Това беше първият им мач от директните елиминации през този сезон – визитата на ПСЖ. Парижани спечелиха с 1:0, а на реванша Реал записа успех с 3:1 след хеттрик на Карим Бензема през второто полувреме.

На ¼-финалите Реал вкара цели 5 гола на Челси в двата мача, като включим и продължения в реванша. В следващата фаза „лос бланкос“ пронизаха три пъти вратата на Ман Сити като гости, а в домакинството си вкараха два пъти след 90-ата минута.

Реал има страхотни играчи в офанзивен план и би трябвало очакванията на букмейкъра Alphawin да се сбъднат и „Кралският клуб“ да отбележи във финала с Ливърпул.

Ливърпул отбеляза 11 попадения в последните си 4 срещи в ШЛ

Английският тим има едно от най-силните нападения в света. Ливърпул доказа това в предходните две фази на Шампионска лига. В ¼-финалите тимът на Юрген Клоп отбеляза по три гола в двата мача срещу Бенфика. Е, португалският тим може да не е голямо мерило в Европа, но все пак това е страхотно постижение.

Мърсисайдци се разписаха пет пъти и срещу испанския Виляреал на ½-финалите. Това показва класата на отбора на Клоп. Виляреал допусна само един гол в два мача срещу Байерн преди това, така че имат силна и стабилна защита.

Ливърпул обаче лесно намираше пътя към гола. Сега срещу „червените“ има друг испански отбор. Финалът на Шампионска лига през 2018 г. между двата тима предложи общо четири гола – 3:1 за Реал Мадрид.

Феновете на футбола очакват нов голов спектакъл, а залагащите в Alphawin ще опитат прогноза за попадения в двете врати. Букмейкърът има и други много интересни предложения за срещата, като например отбор да спечели и да видим над 2.5 гола, като коефициентите са доста изкушаващи.

Автор на статията:
Ставри Таргов
Шампионска лига финал залагания Alphawin
0 коментара