IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
11:45 | 12 юни 2022
Обновен: 22:38 | 22 март 2024

Добрата новина: Състоянието на Неделев се подобрява

Мачът с Грузия е днес на стадион „Борис Пайчадзе” в Тбилиси

По материала работи: Слав Велев
Добрата новина: Състоянието на Неделев се подобрява

„Надяваме се Тодор Неделев до 1-2 дни да бъде изписан от интензивното отделение. Засега той ще остане в болницата в Тбилиси между 7 и 10 дни и след това ще бъде преместен в България. Задвижени са всички възможни процедури по транспортирането му. Това, разбира се, зависи и от състоянието му към конкретния момент”. Това заяви в ефира на „Събуди се” по бТВ от Тбилиси пресаташето на БФС Виктор Игнатов.

По думите му се обсъждат всички възможни варианти за прибирането на футболиста в България. „Държавата все още не е предложила нищо. Има вариант за медицински самолет, който би могъл да извърши това транспортиране. Но има време да обсъдим най-добрия вариант”.

„Лекарят на националния отбор Бисер Бочев беше на визитация при Тодор Неделев в събота вечерта. Той е в по-добро състояние, контактен е. Интересува се какво се случва с отбора. Дори си беше припомнил последните моменти преди катастрофата. Неделев изяви и желание да гледа двубоя с Грузия, но това е невъзможно заради забраната да ползва всякакви електронни устройства”, подчерта Игнатов.

Той посочи, че мачът с Грузия, който е част от Лигата на нациите, ще се играе в неделя вечер на стадион „Борис Пайчадзе” в Тбилиси.

Коментари

Новини Варна