Сьомга с чесън и масло

Време на приготвяне: 30 минути Порции: 4

Сьомга с чесън и масло

Продукти:

4 парчета сьомга

3 скилидки чесън

40 г масло

сол, черен пипер на вкус

 

Приготвяне:

Разтопете маслото и към него прибавете стрития чесън, лимоновия сок, солта и пипера. Разбъркайте добре сместа. В тавичка върху хартия за печене сложете парчетата риба с кожата надолу. С помощта на лъжица сложете върху всяко парче от сместа с маслото.Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 20 минути. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.

 

az-jenata.bg

Четете още: Ако имате високо кръвно налягане и разширени вени, правете това

Новини

Коментари

Живот
Водещи новини
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата