Бутер торта с шоколадов пълнеж

Време на приготвяне: 60 минути Порции: 10

Бутер торта с шоколадов пълнеж

Продукти:

2 пакета прясно бутер тесто или 2 по 200 г

2 бр натурален шоколад

1 чаша пудра захар

1 пакетче крема сирене или 200 г

кокос за поръсване

пудра захар за поръсване

конфитюр от дюли за декорация (по избор)

 

Приготвяне:

На водна баня на тих огън разтопете шоколада. Свалете го от огъня. Смесете шоколада с крема сиренето. Разбъркайтe. Оставете да изстине леко.В намазнена форма за торта с обръч поставете едната кора тесто. Върху нея разстелете плънката. Покрийте с втората кора. Печете в загрята на около 200-220 градуса фурна за около 30 минути.Извадете бутер тортата. Изчакайте 10 минути да се охлади леко и я извадете от обръча. Обърнете я с дъното нагоре. Декорирайте с пудра захар, кокосови стърготини и конфитюра от дюли.

 

az-jenata.bg

Четете още: Какво се случва с тялото ви, когато ядете люто

Коментари

Живот
Водещи новини
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата