Продукти:
2 пакета прясно бутер тесто или 2 по 200 г
2 бр натурален шоколад
1 чаша пудра захар
1 пакетче крема сирене или 200 г
кокос за поръсване
пудра захар за поръсване
конфитюр от дюли за декорация (по избор)
Приготвяне:
На водна баня на тих огън разтопете шоколада. Свалете го от огъня. Смесете шоколада с крема сиренето. Разбъркайтe. Оставете да изстине леко.В намазнена форма за торта с обръч поставете едната кора тесто. Върху нея разстелете плънката. Покрийте с втората кора. Печете в загрята на около 200-220 градуса фурна за около 30 минути.Извадете бутер тортата. Изчакайте 10 минути да се охлади леко и я извадете от обръча. Обърнете я с дъното нагоре. Декорирайте с пудра захар, кокосови стърготини и конфитюра от дюли.
az-jenata.bg
Четете още: Какво се случва с тялото ви, когато ядете люто
Коментари