Варна 12°
fallback
Живот
21:44 | 19 септември 2018
Обновен: 08:06 | 27 април 2024

Трите ерогенни зони, които често се подценяват

Ще ви донесат огромно удоволствие между чаршафите

По материала работи: Пламен Янков

Ерогенните зони са онези области от тялото, които отключват силна страст само при един допир. Някои от тях са добре известни на силния пол, а други са често пренебрегвани.

 

Тези точки обаче са също толкова наситени с нервни окончания и имат нужда от стимулация. Ако включите точките от нашата галерия в любовната игра, те ще страстта в жените, сякаш сте натиснали вълшебното копче.

 

Тези ерогенни зони не са толкова популярни и ще ви донесат огромно удоволствие между чаршафите, отбелязват от ezine.bg. Затова ако досега мъжът до вас не им е обръщал внимание, насочете го.

 

1. Краката

Повечето мъже имат фетиш към женските крака, а и на дамите им е приятно да ги докосват в тази област. Един чувствен масаж или погалване отключват палавата страна и затова не бива да пропускате краката в любовната игра. Тази област от тялото отключва мощен сексуален заряд и страст.

 

2. Косата

Косата изразява индивидуалността и женствеността, а много жени няма по-голямо удоволствие от това да ги галите по косата. Нервните окончания, които се намират върху скалпа са много чувствителни, затова, ако партньорите се масажират или докосват по главата и косата, могат да усетят невероятен прилив на желание и страст.

 

3. Гърбът

Третата зона, която не бива да пренебрегвате в любовната игра, е гърбът. Вярвате или не това е една от зоните по тялото, която най-бързо възбужда дамите, но мъжете като че ли я забравят по време на любовната игра. А докосванията да възбудят силно жената до вас.

Автор на статията:
Пламен Янков
0 коментара
fallback
fallback