IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
13:00 | 12 януари 2022
Обновен: 16:36 | 18 април 2024

По дяволите, Pfizer... Ебани - боксьорката с огромен бюст след имунизация!? (СНИМКА)

Бриджис е 35-годишна австралийска

По материала работи: Слав Велев
По дяволите, Pfizer... Ебани - боксьорката с огромен бюст след имунизация!? (СНИМКА)

Снимка: Twitter

Боксьорката Ебани Бриджис сподели снимка в социалните мрежи, шегувайки се, че ваксината срещу коронавирус е причинила растежа на гърдите й. „По дяволите, Pfizer“, написа „Блондинката бомбардировач“, споделяйки изрязано деколте в социалните си мрежи.

Тя коментира статия в Twitter, в която се посочва, че „жените съобщават за по-големи гърди, след като са били ваксинирани с Pfizer". „Няма да лъжа, чувствам, че гърдите ми са огромни напоследък... сигурно е заради ваксината, всичко започва да има смисъл“, сподели боксьорката в Twitter, пише "Труд".

Бриджис е 35-годишна австралийска професионална боксьорка с рекорд от седем победи (три от тях с нокаут) и само една загуба.

„Блондинката бомбардировач“, екскултуристка и учителка по математика в Сидни, продаде чифт употребявани тренировъчни чорапи онлайн за 500 долара на последовател, който ги поиска през социалните медии. „Блондинката бомбардировач“ започна бизнес с продажба на употребявани чорапи, които, както твърди тя, са й донесли повече от 4000 долара печалба за по-малко от четири седмици.

Коментари

Новини Варна