Варна °
fallback
Живот
09:48 | 6 октомври 2015
Обновен: 04:32 | 16 май 2025

Рецепта на деня: Пилешки гърди с шунка и сирене

Бон Апети!

По материала работи: Златина Добрева

Необходими продукти: 4 порции пилешки гърди 90 г масло 4 парчета шунка 4 с.л. настъргано сирене брашно, сол

 

Начин на приготвяне:   Леко начуканите пилешки гърди посоляваме и овалваме в брашно, след което изпържваме до порозовяване. Върху всяка порция поставяме парче шунка, поръсваме с настърганото сирене, поливаме с малко масло, захлупваме с похлупак и задушаваме на тих огън около 5 мин. Подреждаме порциите в чиния, заливаме с масло и получилия се при задушаването сос и украсяваме с гарнитура по желание.

Добър апетит!

Автор на статията:
Златина Добрева
0 коментара
fallback
fallback