Необходими продукти: 500 г рибено филе 60 г масло 2 филийки бял хляб 1 яйце магданоз, индийско орехче, чер пипер, сол брашно, прясно мляко За бульона: моркови, лук, чесън, карамфилче, щипка къри, магданоз, мащерка, дафинов лист, сол
Начин на приготвяне: Приготвяме най-напред бульона. Поставяме в студена вода нарязаните моркови, лук, чесън, прибавяме подправките и варим 20 мин. Прибавяме рибеното филе, сол и варим до омекване. Обезкостяваме филето, намачкваме го с вилица, прибавяме предварително накиснатия в млякото хляб, маслото, яйцето, сол и подправките, разбъркваме сместа, оформяме кюфтета, овалваме гив брашно и пържим от двете страни. Поднасяме ги топли.
Добър апетит!