Варна °
fallback
Живот
10:19 | 10 декември 2015
Обновен: 00:06 | 11 май 2025

Печени чеснови бутчета

Рецепта на деня

По материала работи: Деян Михайлов

Продукти: ½ чаша масло 3 супени лъжици млян чесън или гранули 3 супени лъжици соев сос ¼ чаена лъжичка черен пипер 1 супена лъжица сушен магданоз 6 бр пилешки бутчета сол на вкус

Приготвяне: Загрейте фурната. Намазнете тавичка и оставете настрана. В купичка смесете разтопеното масло, чесъна, соевия сос, пипера, магданоза и солта. Можете да загреете сместа за 2 минути в микровълнова и след това да разбъркате добре всички подправки с маслото. Подредете бутчетата в тавата за печене. Облейте хубаво със сместа всяко бутче. Печете за около 30 минути на силен огън или до получаването на златиста коричка.

Автор на статията:
Деян Михайлов
0 коментара
fallback
fallback