Пилешки гърди с гъби и топено сирене

Да ви е сладко!

Пилешки гърди с гъби и топено сирене

Продукти:
3 супени лъжици зехтин
2 бр пилешки гърди без кожа, нарязани на едри парчета
1 супена лъжица чесън на прах
1 скилидка чесън, смачкан
6 бр пресни печурки, нарязани
2 чаши накъсано топено сирене

 

Приготвяне:
Загрейте зехтина в тиган на средна температура. Запържете пилешкото заедно с чесъна и чесъна на прах. Гответе около 10 минути като разбърквате. Извадете месото.


След това добавете и гъбите в тигана. Гответе, докато омекнат. Върнете пилешките гърди обратно в тигана при гъбите. Поръсете с топеното сирене. Гответе докато сиренето се разтопи.

 

Коментари

Живот
Водещи новини
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата