IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
10:02 | 11 януари 2016
Обновен: 21:51 | 7 май 2025

Пилешки гърди с гъби и топено сирене

Да ви е сладко!

По материала работи: Юлиян Атанасов
Пилешки гърди с гъби и топено сирене

Продукти:
3 супени лъжици зехтин
2 бр пилешки гърди без кожа, нарязани на едри парчета
1 супена лъжица чесън на прах
1 скилидка чесън, смачкан
6 бр пресни печурки, нарязани
2 чаши накъсано топено сирене

 

Приготвяне:
Загрейте зехтина в тиган на средна температура. Запържете пилешкото заедно с чесъна и чесъна на прах. Гответе около 10 минути като разбърквате. Извадете месото.


След това добавете и гъбите в тигана. Гответе, докато омекнат. Върнете пилешките гърди обратно в тигана при гъбите. Поръсете с топеното сирене. Гответе докато сиренето се разтопи.

 

Коментари

Новини Варна