Варна °
fallback
Живот
10:02 | 11 януари 2016
Обновен: 17:50 | 9 май 2025

Пилешки гърди с гъби и топено сирене

Да ви е сладко!

По материала работи: Юлиян Атанасов

Продукти: 3 супени лъжици зехтин 2 бр пилешки гърди без кожа, нарязани на едри парчета 1 супена лъжица чесън на прах 1 скилидка чесън, смачкан 6 бр пресни печурки, нарязани 2 чаши накъсано топено сирене

 

Приготвяне: Загрейте зехтина в тиган на средна температура. Запържете пилешкото заедно с чесъна и чесъна на прах. Гответе около 10 минути като разбърквате. Извадете месото.

След това добавете и гъбите в тигана. Гответе, докато омекнат. Върнете пилешките гърди обратно в тигана при гъбите. Поръсете с топеното сирене. Гответе докато сиренето се разтопи.

 

Автор на статията:
Юлиян Атанасов
0 коментара
fallback
fallback