Печена риба с хрупкава коричка

Да ви е сладко!

Печена риба с хрупкава коричка

Продукти:
3 филета от скумрия, сьомга или друга риба
4 супени лъжици майонеза
4 чаени лъжички пикантна горчица
2 скилидки стрит чесън
сол и черен пипер
сокът от един лимон
4 супени лъжици магданоз
2 чаши галета или сухари


Приготвяне:
Намажете рибните филета с малко лимон, сол, черен пипер и стрит чесън и нека престоят около 10 минути. В купичка смесете майонезата и горчицата. В отделна купа смесете магданоза и сухарите.


След като филенцата са се мариновали може да ги намажете със сместа от майонеза и горчица, а отгоре да поръсите със сухарите, смесени с нарязания магданоз. Поставете ги върху хартия за печене в тавичка и печете на 180 градуса до готовност. Сервирайте с гарнитура по желание.
az-jenata.bg

Коментари

Живот
Водещи новини
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата