Продукти: 3 филета от скумрия, сьомга или друга риба 4 супени лъжици майонеза 4 чаени лъжички пикантна горчица 2 скилидки стрит чесън сол и черен пипер сокът от един лимон 4 супени лъжици магданоз 2 чаши галета или сухари
Приготвяне: Намажете рибните филета с малко лимон, сол, черен пипер и стрит чесън и нека престоят около 10 минути. В купичка смесете майонезата и горчицата. В отделна купа смесете магданоза и сухарите.
След като филенцата са се мариновали може да ги намажете със сместа от майонеза и горчица, а отгоре да поръсите със сухарите, смесени с нарязания магданоз. Поставете ги върху хартия за печене в тавичка и печете на 180 градуса до готовност. Сервирайте с гарнитура по желание. az-jenata.bg