IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
17:37 | 1 януари 2014
Обновен: 06:22 | 26 април 2024

Бебетата на 2013 година

Бебетата на 2013 година

По материала работи: Златина Добрева
Бебетата на 2013 година

Безспорно едно от най-значимите и обсъждани събития през годината в световен мащаб бе появата на принц Джордж, пише dnes.bg. Наследникът на принц Уилям и херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън проплака на 22 юли и се започнаха всенародни тържества и кралски суетни, световните медии пък се надпреварваха за първите снимки на бъдещия крал. Неслучайно сп. GQ написа, че човек би си помислил, че става дума за извънземен, а не за едно най-обикновено бебе.

У нас популярните личности нямат шанс да се радват на такова отразяване, но пък важното е мъниците да растат живи и здрави, да радват мама и тате, а не колко пъти ще се появят по кориците на светските издания.

Кои все пак се зарадваха на наследници през 2013 година у нас?

Двама от най-известните и богати българи - Васил Божков и Стефан Софиянски, станаха горди дядовци. След като техните наследници Ива и Антон вдигнаха пищна сватба, семейството им се увеличи на 17 ноември. Двамата се радват на дъщеричката Мая, новината бе разпространена от майката по модерния в момента начин - чрез Facebook. "Емоцията е неописуема! Щастието е неизмеримо! Дано никога не ни напуска", написа в социалната мрежа Ива.

Тв водещата Диана Алексиева дари с втора рожба актьора Захари Бахаров. Малката им дъщеричка се появи на неслучайна дата - 27 март, Международния ден на театъра. Остава да разберем дали ще поеме по стъпките на своя татко.

Друга популярна тв водеща - Лора Крумова, направи щастлив татко своя приятел Сотир. Малкият Явор проплака в болница "Св. Лазар" на 20 септември с перфектните мерки - 3,650 кг и 51 см. Той носи името на свекъра на Лора, а гордият татко със сигурност прави планове да го научи да кара сърф.

Връзката на футболиста Благо Георгиев с приятелката му Христина преживя истински катарзис след изневерите му с фолкпевицата Лияна. Двамата се бяха разделили, но в крайна сметка любовта им надделя и заживяха под един покрив. Най-силният знак, че отношенията между двамата са се стоплили е появата на второто им дете през тази година. След като се радваха на дъщеричката Йоана, на 27 юни се роди малкият Давид. Името е свързано с религията, а Благо непрекъснато демонстрира вяра в Бог. Преди месеци той дори обяви намерението си да вдигне църква в Русия.

Малко преди да влезе за втори път в Big Brother, горд татко на близнаци стана италианецът Лео. Симпатичният риалити герой, готвач и певец, благодари на своята съпруга Лучия, която го дари с Матия и Николо и почерпи приятели в новооткритото си кафе в столицата. Заради участието си в риалитито за няколко седмици Лео пропусна безсънните нощи около грижите за бебоците, но пък хонорарът му със сигурност ще бъде изхарчен за техния комфорт.

С наследник се сдоби и човекът, заради когото някои жени са твърде красиви, за да работят. Моделът Теди Велинова дари със син пластичния хирург д-р Ангел Енчев. Малкият Филип проплака на 22 юли. В интервю след раждането пък майката разкри, че ще възвръща форма с коремна пластика и нов силикон. Е, поне мъжът й е на една ръка разстояние...

Бебета проплакаха и във фолк гилдията. Борис Дали стана за втори път татко на син, като със съпругата му Лили му дадоха името Константин. Колежката на Дали в "Пайнер" - Биляна, пък стана майка на първородния си син Александър. Той се появи на 1 декември, датата на която е роден и бащата на певицата Христо. Биляна разкри, че в минутата на раждането му в родилната зала е звучала песен на Queen, което може да е знак, че едва ли ще направи дует с Коцето, Илиян или Борис Дали.

Коментари

Новини Варна