Варна 14°
fallback
ТВ-видео
14:06 | 16 май 2016
Обновен: 05:05 | 30 април 2024

В "Утро в нашия град“ на 17 май очаквайте

Само по тв "Черно море"

По материала работи: Борис Проданов

В „Утро в нашия град“ на 17 май очаквайте: От 7:40 часа в рубриката Перспективи ще ви разкажем за Хърватия, като  ще се опитаме да разберем какво я прави толкова привлекателна, че 20% от брутния й вътрешен продукт да се формира от туризъм.

 

Останаха ли места в общинските детски градини и как се развива образованието и младежките дейности в града ще разберем след 8 часа от Лилия Христова, директор на Дирекция "Образование и младежки дейности" в Община Варна. От нея ще научим още и пълната програма на честванията за Деня на българската просвета и култура в морската столица.

 

Защо все повече млади българи страдат от високо кръвно налягане ще разберем след 8:30 часа, навръх Деня за борба с хипертонията, от кардиолога д-р Илия Катранджиев, началник на Спешния център за възрастни към УМБАЛ „Св. Марина“ - Варна

 

След 8:50 часа, в традиционната развлекателна рубрика „Кокошинки“, очаквайте най-новата порция пикантерии, която ни е подготвил колегата Александър Гълъбов.

 

От 9:00 ч. в минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с писателя Николай Савов, носител на награда „Варна 2016“ за сборника с разкази „Любов“.

 

Точно в 9:30 започва предаването „ДНЕС“ на телевизия „Bulgaria ON AIR“.

 

Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303-310 и 052/303-311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Автор на статията:
Борис Проданов
0 коментара
fallback
fallback