IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новини Варна
12:00 | 18 март 2022
Обновен: 02:57 | 25 април 2024

Поредна тесла за варненци: Плащаме за "синя зона" и в почивните дни

Даваме 16 лв. и държим колата цял ден

По материала работи: Слав Велев
Поредна тесла за варненци: Плащаме за "синя зона" и в почивните дни

Младен Иванов, управител на ОП "Паркинги и синя зона" - Варна/Снимка: Черно море/АРХИВ

След новината за въвеждането на "зелена зона" във Варна дойде поредният "студен душ" за все по-отънелия джоб на гражданите.  От 1 май "синята зона" в морската столица ще се заплаща и през почивните дни - събота и неделя. Това съобщи за Радио Варна Младен Иванов, управител на общинското​ предприятие "Паркинги и синя зона".

Предстои предложението да бъде гласувано от Общинския съвет във Варна.

Ще има и възможност за абонамент за цял ден, каза още Иванов.

"Ако се приеме промяната в наредбата за организация на движение Синя зона ще работи от 9.00 ч. до 20.00 ч. и в събота и неделя, без официални почивни дни. Планираме да го въведем от 1 май.", обясни Иванов и поясни, че цените и условията ще си останат същите. 

Планира се и въвеждане на целодневна услуга за паркиране през мобилното приложение за синя зона. Цената ѝ ще бъде 16.00 лв. на ден.

Повече чуйте ТУК

Коментари

мразя ограниченията ( преди 2 години )
Дааа, нека да ни ограничат максимално. Нека майките с деца да не могат да се разхождат в морската повече от 3 часа, нека да си стойм в къщите и през почивните дни даже! искате да ни затворите или да ни накарате цяла зима в студа и цяло лято да ходим пеша от кварталите???? защото не разбирам нещо тука в цалата тази игра? да се помъкнем с целия багаж лятото с автобус на плаж или да не смеем да излезем да се разходим .блазе на Варненци , не им трябват коли, и социален живот също ! !!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 2 rate up comment 2
Бесен Варненец ( преди 2 години )
*** алчни! Освен:1. гигантската зелена зона, която е на СЪЩАТА цена като синята (защо?)2. на фона на поскъпването на бензина и всички стоки3. на фона на огромната инфлация4. На фона на третокласните пътища в града, половината от които са кръпки, устояващи по няколко месеца, и после отново кръпкаСега и синя зоня уикенда? Защо? Къде отиват тези пари? Кое налага новия данък? ***!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 17
Николай Караджов ( преди 2 години )
Алчни, долни, корумпирани и безкрайно нагли ГЕРБажии. *** фашисти са това ГРОБ
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 13
Новини Варна