IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Крими
16:36 | 10 август 2017
Обновен: 00:23 | 5 май 2024

Задържаха мъжа, изнасилил жена на ул. „Струга” във Варна

Извършени са множество разпити и процесуално-следствени действия

По материала работи: Пламен Янков
Задържаха мъжа, изнасилил жена на ул. „Струга” във Варна

В резултат на предприети бързи оперативни действия, криминалисти на ОДМВР- Варна установиха и задържаха автора на брутално посегателство над жена, извършено в ранните часове на 8 август в района на улица „Струга ” в града. В хода на разследването са извършени множество разпити и процесуално-следствени действия.


27-годишният К.П. от Варна, регистриран за различни криминални престъпления, е задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. Работата по образуваното досъдебно производство продължава под ръководството на Районна прокуратура – Варна, като на същия е повдигнато обвинение, съобщиха от полицията.

 

Районна прокуратура гр.Варна наблюдава ДП 1564/17 г. по описа на ОД МВР Варна водено срещу К.П за извършено престъпление по чл. 152, ал.1,т.2 и по чл.150 от НК /изнасилване и блудство/.

 

В ранните часове на 08.08.2017 г. на ул.“Струга“ в гр.Варна К.П е извършил деянията, за които днес е бил привлечен като обвиняем. До задържането на извършителя се стигнало след компетентната и усърдна работа на полицейските служители от ОД МВР Варна реализирана под ръководството на Районна прокуратура Варна.

 

На 10.08.2017 г. 27 - годишния К.П е бил задържан с постановление на наблюдаващия прокурор за срок до 72 часа и предстои разглеждане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ от Районен съд гр.Варна.

 

Черно море

 

Още за случая Брутално изнасилване във Варна

Бият наред в Каменар

Напрежението в Каменар започва да ескалира

Има ли връзка между бруталното изнасилване във Варна и побоя в Каменар (ВИДЕО)

Циганин рецидивист изнасилил жената във Варна

Коментари

Новини Варна