IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
16:09 | 14 август 2017
Обновен: 16:45 | 24 април 2024

Оставиха в ареста изнасилвача от улица „Струга“

Той е привлечен като обвиняем за изнасилване и блудство, извършени със сила и заплашване

По материала работи: Пламен Янков
Оставиха в ареста изнасилвача от улица „Струга“

27-годишният Кольо П. от Варна е с мярка за неотклонение „Задържане под стража“, взета от състав на Варненския районен съд по искане на Районната прокуратура във Варна. Той е привлечен като обвиняем за изнасилване и блудство, извършени със сила и заплашване  – престъпления по член 152, ал. 1, т. 2 и член 150 от НК.


На 8 август 2017 г. в ранните часове на ул.“Струга“ във Варна пострадалата 55-годишна жена отивала на работа. На улицата тя се разминала с насилника, който й отправил неприлични предложения. След като жената продължила по пътя си, 27-годишният мъж я хванал и издърпал в храстите, където я изнасилил и блудствал с нея. 


До задържането на извършителя се стигнало след компетентната и усърдна работа на полицейските служители от ОД на МВР във  Варна под ръководството на Районната прокуратура.


На 10 август сексуалният насилник бил установен и задържан. С постановление на наблюдаващия прокурор в Районната прокуратура във Варна той е задържан първоначално за 72 часа до внасяне на искането за определяне на постоянна мярка за неотклонение от Варненския районен съд, съобщават от пресслужбата на Апелативна прокуратура.


Кольо П. е с криминално минало и осъждан. 

 

Черно море

 

Още за случая Брутално изнасилване във Варна

Бият наред в Каменар

Напрежението в Каменар започва да ескалира

Има ли връзка между бруталното изнасилване във Варна и побоя в Каменар (ВИДЕО)

Циганин рецидивист изнасилил жената във Варна

Задържаха мъжа, изнасилил жена на ул. „Струга” във Варна

 

 

Коментари

Новини Варна