IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Крими
14:26 | 20 март 2018
Обновен: 09:04 | 20 април 2024

Оставиха в ареста наркодилър от Варна

След задържането му той предал доброволно 22,87 грама марихуана и 11,31 грама амфетаминопроизводни

По материала работи: Пламен Янков
Оставиха в ареста наркодилър от Варна

Уважено е било искането на Окръжната прокуратура във Варна и състав на Варненския окръжен съд е взел мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо 34-годишния Валери Г. След като е бил привлечен като обвиняем за държане с цел разпространение и за разпространение на високорискови наркотични вещества прокуратурата го е задържала за срок до 72 часа.


При специализирана полицейска операция, проведена на 15 март тази година във Варна, били задържани две лица, у които са открити амфетаминопроизводни. Двамата заявили, че са закупили наркотиците от 34-годишния Валери Г. 


След задържането му той предал доброволно 22,87 грама марихуана и 11,31 грама амфетаминопроизводни. 34-годишния мъж е извършил престъплението по член 354а, ал. 1 от НК като продължавано престъпление. 


Валери Г. е обвиняем и по неприключило досъдебно производство също по член 354а от НК. Според прокуратурата той е с много висока степен на обществена опасност, което е видно и от справката му за съдимост.


Определението на Варненския окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативния съд.

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна