IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Крими
10:11 | 4 април 2018
Обновен: 17:13 | 1 май 2024

Заради забравена тенджера на котлона: Два апартамента горяха във Варна

Още два огнени инцидента са регистрирани през последните 24 часа

По материала работи: Пламен Янков
Снимка Пламен Гутинов, архив

Четири пожара без пострадали хора са регистрирани във Варна през изминалото денонощие, съобщиха от полицията в морската столица. 


Около 12:15 часа вчера, е получен сигнал за пожар в стая от апартамент, намиращ се в гр. Варна, в ж.к. „Вл. Варненчик“. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е неправилно използване на нагревателен уред – забравена тенджера с ядене на котлона. Унищожени са: кухненски шкаф, електрическа печка, врата и стъклопакет, опушени са 30 кв. м стени. 

 

Около 12:35 часа, е получен сигнал за пожар на терасата на апартамент, намиращ се в гр. Варна, на ул. „Под игото“. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е неправилно използване на нагревателен уред – забравена тенджера с олио на котлона. Унищожена е електрическа печка, опушени са 10 кв. м стени. 

 

По същото време е получен сигнал за пожар в електрическо табло и електрически кабели, намиращи се в гр. Варна, в сграда на бул. „Република“. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е късо съединение. Унищожени са:  климатик, 20 м кабели, един кашон с архиви и документи, опушени са 30 кв. м стени. 

 

Около 00:10 часа тази нощ е получен сигнал за пожар в ПВЦ контейнер, намиращ се във Варна. Няма пострадали хора. Причините за пожара се изясняват. Унищожен е един контейнер.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна