IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
16:45 | 5 септември 2023
Обновен: 00:09 | 11 май 2024

Иззеха БМВ-то на дрогиран шофьор във Варна

Взеха му и книжката за срок от 10 месеца

По материала работи: Ставри Таргов
Иззеха БМВ-то на дрогиран шофьор във Варна

В бързо производство, по силата на постигнато и одобрено в съдебна зала споразумение с признание на вината, Районен съд – Варна, наложи наказание на 37-годишен мъж за престъпление по транспорта.

На 18 август тази година във Варна той е бил хванат да управлява лек автомобил „БМВ“ след употреба на наркотични вещества.  При извършената му проверка на място с дрегер-тест той дал положителeн резултат за наличие на канабис и амфетамин, като отказал да даде кръвна проба за медицинско изследване.

Съдът одобри параметрите на споразумението, според което на 37-годишния подсъдим, неосъждан досега, се налага наказание от 3 месеца лишаване от свобода, чието изпълнение се отлага с изпитателен срок от 3 години. Той бе лишен от право да управлява моторно превозно средство за срок от 10 месеца.

Освен това управляваният от него под въздействие на наркотични вещества лек автомобил „БМВ“, който е негова собственост, се отнема в полза на държавата на основание чл.343б, ал.5 от Наказателния кодекс.

Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага.

Коментари

стоян ( преди 8 месеца )
Браво, само така срущу пияните и дрогирани ***-убийци!!!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 4
Аз съм Левски ( преди 8 месеца )
Много малка присъдаКнижката за цял живот7 години тежък физически труд в полза на обществото.Ясно ли е
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 4 rate up comment 5
Новини Варна