IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Общество
15:54 | 14 юли 2017
Обновен: 02:47 | 10 април 2024

Трихилядният участник в туристическите обиколки на Варна спечели билет за концерта на MTV

Мортен Зондтрайт и приятелката му Катрин Ингдструд са от Норвегия

По материала работи: Пламен Янков
Трихилядният участник в туристическите обиколки на Варна спечели билет за концерта на MTV

Трихилядният участник в безплатните туристическите обиколки на Варна спечели билет за концерта на “MTV presents Varna Beach”, съобщиха от Туристическия информационен център. Това е Мортен Зондтрайт от Норвегия, билет за концерта бе осигурен и за приятелката му Катрин Ингдструд. Туристите са отседнали в градски хотел за едноседмичен престои.

 


 

 3000 посетители от общо 67 националности са се включили до момента в безплатните пешеходни туристически обиколки „Varna Highlights Walk”, които се организират за четвърта поредна година от Община Варна, в партньорство със Съюза на екскурзоводите в България. Интересът към безплатните обиколки нараства ежегодно, като в тях преобладават участниците от Германия, Великобритания, Полша, Франция, Русия и балтийските страни. Туровете са с начален час 10:30 пред Туристически информационен център, а актуалния график с всички дати може да проверите на www.visit.varna.bg.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна