Варна 13°
fallback
Общество
12:54 | 7 декември 2018
Обновен: 03:39 | 30 април 2024

Продължава ремонтът на ул. „Георги Бенковски“ във Варна

Междувременно ще започне работа в участъците от бул. „Вл. Варненчик“ до ул. „Д-р Пискюлиев“ и от „ул. „Д-р Пискюлиев“ до ул. „Кракра“

По материала работи: Пламен Янков

Ремонтът на ул. "Георги Бенковски" във Варна - в участъка от бул. „Сливница“ до бул. „Вл. Варненчик“, не е приключил. Поставена е временна маркировка, а последният износващ слой асфалт по цялата улица, който ще компенсира разликата с нивото на шахтите,  ще бъде положен през пролетта. Междувременно ще започне работа в другите два участъка на улицата -от бул. „Вл. Варненчик“ до ул. „Д-р Пискюлиев“ и от „ул. „Д-р Пискюлиев“ до ул. „Кракра“.

 

Както бе обявено в началото на годината, в район „Одесос“ освен ремонта на ул. "Георги Бенковски" предстои благоустрояване на  междублоковите пространства, заключени с ул. „Цар Петър“, ул „Парижка комуна“, ул. „Кракра“ и ул. „Г. Бенковски“. Ремонти предстоят и на ул. „Цар Симеон“ и пространството, заключено между ул. „Козлодуй“, ул. „Цар Симеон I”, ул. „Цариброд“, ул. „Заменхов“. В проекта са включени и ул. „М. Колони“ и пл. „Йоан Екзарх“, които ще бъдат ремонтирани и с подменено уличното осветление. 

 

Черно море

Автор на статията:
Пламен Янков
0 коментара
fallback
fallback