IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Пътна обстановка
15:40 | 19 август 2023
Обновен: 22:10 | 28 април 2024

Царевица ли берат или е паднала забраната за криене?! Родната полиция отново стана за смях в нета

Кадърът на скритите полицаи е направен на пътя Велико Търново-Русе, до разклона за с. Мечка, Русенско

По материала работи: Слав Велев
Царевица ли берат или е паднала забраната за криене?! Родната полиция отново стана за смях в нета

Снимка: Фейсбук

Вместо да застава на рискови места по пътищата на страната родната полиция продължава да се крие по храсти и градинки. Този път служителите на реда са влезли още по-надълбоко в борбата с джигитите по пътищата, като са се скрили в нива с царевица край пътя. Това става ясно от снимка на добре прикрити полицаи зад храсти ядоса шофьори. Кадърът е направен на пътя Велико Търново-Русе, до разклона за с. Мечка, Русенско.

На снимката се вижда, че патрулният автомобил е встрани от пътя - между храсти и нива с царевица. А камерата за скорост е разположена точно до пътното платно.

Потребители веднага попитаха да не е паднала забраната за криене на служители на Пътна полиция по време на работа.

Заповедта за криене полицаи на пътя от 2021 г. бе много добре посрещната от водачите, но в много случаи се видя неспазването й. Затова бяха заведени и дела от шофьори.

Част от водачите приеха с чувство за хумор ситуацията и не пропуснаха да се пошегуват униформените.

"Вместо да стоят! Да се хванат и да оберат царевицата поне!", пише Николай С.

"Тези са завършили школата в "Мишеморков хан" по обучаване за скривалища! ", добавя Георги Петров.

Коментари

Има ли някой ( преди 8 месеца )
поне 2 грама мозък, за да ми обясни по каква причина не трябва да се крият, слет като им се плаща да ловят нарушители? Ако имах необходимата власт лично бих изритал всеки който не се крие, позволявайки наглите потенциални убийци да научават къде е, да вземат мерки да избегнат засечка и после да продължават безнаказано да нарушават.... Плащам им да се крият и залавят, а не да стоят като бустански плашила за пред гаргите (унтелигентни птици са, и те не биха се подвели... ) ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 2
Атом ( преди 8 месеца )
В този участък от пътя, след ремонта му преди две години, някой умишлено сложи ограничение на скоростта 70 км/ час. Такива има на още няколко кръстовища по пътя, от които излиза по един автомобил на час - Иваново, Мечка, Тръстеник, Обретеник Баниска и няколко крайпътни заввдения със лента за включване в главния път. Да оставим настрана леките автомобили, макар че не са малко. Представете си 500, 1000 и повече тира, които намаляват и увеличават скоростта по няколко пъти. А изгорелите газове???
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 0
анонимен ( преди 8 месеца )
rate down comment 0 rate up comment 2
БИВШ КАТАДЖИЯ ( преди 8 месеца )
ДОКАТО ЧАКАТ НА ТРИНОГАТА ДА СЕ НАЛОВЯТ ШАРАНИТЕ,СЕГАШНИТЕ ПАЗВАНТИ СЕ ЗАИГРАВАТ В ЦАРЕВИЧАКА С НЯКОЯ ЗНОЙНА ЖРИЦА НА ЛЮБОВТА...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 2
Някой в навалицата ( преди 8 месеца )
Абе хора дето много сте пътували и знаете много къде залагат камерите в Германия,Франция и други"бели държави" та нали нашите катаджии са копирали от тях.Забрана за криене е приета от татковците на мамините момченца с лъскавите возила дето и сега не могат да ги озаптят.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 9 rate up comment 5
Новини Варна