Варна 13°
fallback
Икономика
12:59 | 21 март 2018
Обновен: 02:26 | 29 април 2024

Засилват контрола за неправилно паркиране на автомобили във Варна

Обект на проверки ще бъдат булевардите „Съборни“, „Цар Освободител“, ул. „Струга“ и улиците „Битоля” и „Братя Бъкстон

По материала работи: Ставри Таргов

От днес, 21 март служители от „Общинска полиция“ ще осъществяват засилен контрол за неправилно паркирали автомобили по булевардите „Съборни“, „Цар Освободител“, ул. „Струга“ и улиците „Битоля” и „Братя Бъкстон” и други. Целта е облекчаване на трафика, вследствие на ремонтните дейности по бул. „Левски”.

 

Изброените улици и булеварди поемат като обходни маршрути голяма част от пренасоченото движение на колите, но в момента това не е ефективно, поради големия брой неправилно паркирани автомобили, съобщи зам.-кметът Тодор Иванов.

 

Организацията на движение е направена по предложение на общинските съветници по време на заседанието на комисията по транспорт към Общинския съвет.   Засилен контрол ще има на следните места: бул. „Съборни” – в двете посоки, особено в участъка от бул. „Владислав Варненчик” до бул. „Сливница” от страната на „Археологическия музей”; бул. „Цар Освободител” - в участъка от ул. „Дрин” до ул. „Струга”; Ул. „Дрин” в участъка от бул. „Владислав Варненчик” до бул. „Сливница” и улиците „Битоля” и „Братя Бъкстон”.

Черно море

Автор на статията:
Ставри Таргов
0 коментара
fallback
fallback