IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Икономика
15:42 | 23 октомври 2015
Обновен: 16:39 | 15 май 2024

Пускат парното във Варна

Причината е, че температурите паднаха трайно

По материала работи: Ставри Таргов
Пускат парното във Варна

Във връзка с понижаването на температурите от днес започна поетапно включване на абонатните станции за отопление, съобщиха от варненската топлофикация.
От дружеството посъветваха отговорниците на абонатните станции и/или домоуправителите да осигурят запълване на вътрешната отоплителна инсталация в сградите, като предварително бъдат отворени вентилите на радиаторите на максимална степен. Това ще улесни процеса на обезвъздушаване на инсталацията и отоплителните тела, и няма да се налагат допълнителни манипулации след пускане на отоплението. Необходима е проверка на уредите за дялово разпределение и, ако клиентите имат съмнения, че те не функционират правилно (дисплеят им е „угаснал"), следва незабавно да потърсят съдействие от фирмата за топлинно счетоводство на сградата.
Ако вътрешната инсталация за отопление не е подготвена по този начин, клиенти трябва да поставят бележка на вратата на абонатната станция или да се свържат с компанията на безплатен телефонен номер 0800 144 48. Отново на този телефон хората могат да получат допълнителна информация или да потърсят съдействие от специалистите на дружеството.

Черно море

 

 

Коментари

Новини Варна