Варна 12°
fallback
Политика
17:31 | 30 август 2016
Обновен: 20:32 | 18 май 2024

Нов политически проект прави Веселин Марешки

От утре започва основаването на комитети на Националното освободително движение "За Чиста и Свята Република"

По материала работи: Борис Проданов

В сряда ще се състои основаването на комитети на Националното освободително движение "За Чиста и Свята Република", инициирано от предприемача и независим кандидат за президент Веселин Марешки в градовете Плевен и Шумен.

 

От 18,30 ч. утре Марешки и екипът на Движението  ще представят своите каузи в зала "Катя Попова" в Плевен, а ден по-късно (1 септември), пак от 18,30 ч. е срещата в зала "Форум" на хотел "Шумен".

 

Националното освободително движение "За Чиста и Свята Република" е сдружение с нестопанска цел, основано за да обединява истински патриоти, почтени хора и професионалисти, с цел да се води борба с картели, корупция, контрабанда и други пороци на обществото с всички позволени от закона средства и в полза на българския народ.

 

Бизнесменът от Варна и независим кандидат за президент ще изложи всички свои основни тези по отношение на предстоящите през ноември избори и евентуално бъдещо участие в политическия живот на България.

 

С комитетите в тези два града, структурите в цялата страна ще станат шест, след Разград, Свищов, Добрич и Сливен. В следващите седмици продължават срещите с граждани в цялата страна.

Автор на статията:
Борис Проданов
0 коментара
fallback
fallback