IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
00:06 | 31 октомври 2021
Обновен: 00:51 | 1 май 2024

Седмичен хороскоп 1 - 7 ноември - Дева

Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп 1 - 7 ноември - Дева

Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции може да се отразят неблагоприятно на връзките ви.

Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят.

В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност.

Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.

Щастливи числа: 21,23,44,3,38,1

Коментари

Новини Варна