IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:20 | 26 октомври 2022
Обновен: 15:00 | 25 април 2024

Хороскоп за 27 октомври 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 27 октомври 2022 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Утрешният ден ще е идеален за срещи и провеждане на делови разговори. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 37,20,25,26,3,9

Телец
Утре сте с променливо настроение. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. Ако сте семейни, търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 31,33,43,0,46,18

Близнаци
Утрешният ден ще блести с особен успех за Близнаците. Отидете на работа в добро настроение. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Ще Ви върнат голям заем. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 32,10,18,37,11,33

Рак
В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Утрешният ден ще е удачен за планиране на нови проекти и смели начинания. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. В близките дни не очаквайте приходи. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 8,40,3,16,24,21

Лъв
Бъдете отговорни към своите постъпки. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. За Вас през периода се очертава голяма активност по отношение на пътуванията, на ученето и на всичко, свързано с чужбина – работа или контакти. Бъдете внимателни в избора на партньори. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 3,19,39,31,34,12

Дева
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. В четвъртък се движете повече и планирайте срещи. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви, по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Активен ден, характерен с много действие и разговори, предизвикани от ситуации целящи да развият бизнеса и работата ви. Обърнете внимание на семейството си. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 0,14,19,38,37,5

Везни
Четвъртък е твърде ползотворен ден и ще радва Везните със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Съвместна работа с ваш партньор ще бъде много ползотворна. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 24,20,10,18,28,14

Скорпион
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Объркани сте емоционално. Ще Ви върнат голям заем. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Трябва да свършите започнатата сутринта работа до края на утрешния ден. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 23,3,45,27,37,10

Стрелец
Утре имате куп неща за вършене. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Има дни, в които никой не се сеща да Ви потърси, но утре ще сте обект на интерес от няколко посоки. Лошото в цялата работа е, че ще Ви поканят на няколко партита и ще се чудите къде точно да отидете. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 37,35,16,30,20,7

Козирог
В четвъртък не се претоварвайте. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Утрешният ден не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Установявате контакти с важни хора, с които впоследствие ще имате съвместна работа. Не е изключено леко да се объркате в собствените си твърде оригинални идеи. Печелившата тактика е да си изберете една от тях и да я стартирате без да споделяте или обсъждате намеренията си. Наблюдавайте ефекта и реакциите. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 15,18,34,28,13,40

Водолей
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Утре денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Утре е добре да вършите рутинна работа, да предприемате кратки пътувания, да насрочвате срещи. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 2,18,7,24,3,0

Риби
Четвъртък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, оттам ще дойдат и парите. Бъдете концентрирани, защото конкурентите Ви действат доста активно. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 24,9,42,33,34,16

Znacite.com

Коментари

Новини Варна