IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
10:20 | 10 септември 2023
Обновен: 02:47 | 18 май 2024

Хороскоп за 11 септември 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 11 септември 2023 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки, ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Утрешният ден е подходящ за рутинна работа. Понеделник е успешен ден в значителна степен за Овните. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 1,2,14,25,27,33

Телец
Голям процент от Телците са подвластни на отлично настроение в понеделник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Утрешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 46,2,27,28,7,38

Близнаци
Бъдете отговорни към своите постъпки. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Възможно е утрешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Бъдете внимателни при работа с пари. Повлияни сте от предложения за материални успехи, свързани с нова печеливша работа, която може да Ви лиши от стабилността Ви в момента. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 14,22,32,43,24,44

Рак
В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Утре обърнете внимание на отношенията си. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Работата Ви ще получи висока оценка. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 42,39,20,31,33,18

Лъв
Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите, особено ако се явявате на интервю за работа. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 31,41,21,39,19,5

Дева
В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. В първите дни може още да усещате по-трудните звездни влияния и да се чудите как да съвместявате отделните задачи и ангажименти, но има голяма вероятност по-нататък през месеца да изпитате облекчение – не само откъм работа, но и що се отнася до душевните Ви преживявания. И Девите разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения, но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 27,7,33,17,30,32

Везни
Понеделник може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. През понеделник може да сте затрупани с работа и да Ви бъде трудно да се отпуснете и да си отдъхнете пълноценно. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 35,45,3,5,28,33

Скорпион
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този понеделник. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 30,12,25,1,41,32

Стрелец
Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Стрелците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 25,44,36,6,18,8

Козирог
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този понеделник. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Трябва да свършите започнатата сутринта работа до края на утрешния ден. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 7,37,24,44,19,39

Водолей
Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Утрешният ден е добър за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Утре не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 2,13,20,35,9,8

Риби
Понеделник може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Изясняват се нещата и в любовта. Утрешният ден ще е добър за покупки след работно време. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Трудностите ще Ви принудят да сте сериозни по отношение на работата си. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 9,1,22,23,21,28

Znacite.com

Коментари

Новини Варна