IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
10:20 | 30 септември 2023
Обновен: 06:04 | 11 декември 2023

Седмичен хороскоп за 2 – 8 октомври 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 2 – 8 октомври 2023 (Всички зодии)

Овен
Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. Грижете се за здравето си. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.
Щастливи числа: 30,13,16,22,0,46

Телец
Не подценявайте интуицията си. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Имате много поводи за вълнения. Бъдете коректни. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.
Щастливи числа: 21,3,24,45,20,15

Близнаци
Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Ако сте намислили сериозно нещо, веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай - това са ремонти, които ще повишат комфорта. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.
Щастливи числа: 30,39,1,26,19,45

Рак
Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. В бизнеса Ви може да има промени. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. В семейството Ви може да има болен. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. В края на седмицата се очертават парични приходи. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.
Щастливи числа: 29,46,24,6,32,9

Лъв
Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези, от които зависи вашето развитие, може да забележат липсата на всякаква мотивация. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерасне в романтична връзка. Близки до сърцето Ви хора Ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.
Щастливи числа: 16,38,36,20,22,11

Дева
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги, ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Имате много поводи за вълнения. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Една изненада може да Ви шокира.
Щастливи числа: 31,24,43,5,28,35

Везни
В главата Ви се раждат нови мисли и желания. Ако сте сами - едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Носите голяма отговорност. Всяка казана от Вас дума или действие са подложени на критичен анализ и стават тест за качествата ви. Затова е нужно да мислите и работите разумно, никакви авантюри и експерименти не са нужни. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т.н. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.
Щастливи числа: 15,25,41,44,26,29

Скорпион
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. В работата си трябва да покажете професионализъм. В края на седмицата се очертават парични приходи. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Една изненада може да Ви шокира.
Щастливи числа: 23,29,27,42,13,41

Стрелец
Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно - професионална реализация. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на октомври. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.
Щастливи числа: 32,27,0,9,35,36

Козирог
В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано - не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.
Щастливи числа: 46,43,33,12,4,6

Водолей
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. В личен план Ви предстоят интересни събития. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Навлизате в ползотворен делови период. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно -професионална реализация. В крайна сметка ще постигате целите си.
Щастливи числа: 11,6,3,23,25,27

Риби
В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Ако сте инициативни, може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. В семейството Ви може да има болен. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.
Щастливи числа: 34,9,32,23,14,20

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна