IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Избори 2021
16:40 | 26 февруари 2021
Обновен: 08:04 | 21 април 2024

Каракачанов е водач на листата на ВМРО във Варна

Той ще стои начело и в Плевен

По материала работи: Слав Велев
Каракачанов е водач на листата на ВМРО във Варна

Красимир Каракачанов/Снимка: ВМРО

Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов ще води партийната листа с кандидати за народни представители във Варна. Той ще стои начело и на листата в Плевен, обявиха от пресцентъра на партията. 

Зам.-председателят и настоящ съпредседател на парламентарната група Искрен Веселинов ще се бори също в два района – Русе и 25-и МИР София. 

Председателят на Националния предизборен щаб и организационен секретар Юлиан Ангелов ще се бори в София област и 23-и МИР в столицата. 

Ангел Джамбазки също влиза в битката като основно лице на ВМРО в Благоевград и Бургас. 

Членът на ръководството на ВМРО и настоящ депутат Александър Сиди поема Пловдив и Стара Загора. 

В третия район в София - 24-и МИР, водач става Карлос Контрера, който сега е председател на групата общински съветници в Столичния общински съвет.

Другите войводи, които и до момента са народни представители от ВМРО, също влизат в битката като водачи. Сред тях са Деан Станчев в Шумен и Йордан Йорданов в  Добрич. Александър Сабанов, който и до сега беше народен представител от гражданската квота на ВМРО, ще води листите в Силистра и Хасково.

Мотото на кампанията на ВМРО ще е „България над всичко”.

 

Коментари

Новини Варна