Месечен хороскоп за ноември 2019 (ЛЪВ)
Месецът ще бъде щедър за вас
Публикувана: 22 Oct 2019 | 0:05

Ако сте родени под знака на Лъв, през ноември ще очаквате развитието на различни събития свързани млади хора. Най-вероятно това ще има връзка с изпити, някакъв вид изява, личен празник или специално представяне в кариера и др.

 

Ноември може да се окаже продуктивен месец за вас, тъй като сега много благоприятни влияния ще ви помагат да реализирате свои планове, заложби или идеи.

 

Следете информацията (или клюките), която ще получите чрез хора родени под знака на Везни, Близнаци или Водолей.

 

Събития в живота на приятел ще предизвикат у вас съжаление или безпокойство. Ще размишлявате за житейските изпитания, през които всеки преминава през даден етап от живота си.

 

През този месеци очаквайте радостна новина свързана с жена.

 

Проблемите и неочакваните неприятни ситуации през този месец, в повечето случаи ще са следствие на ваши необмислени или прибързани решения. Хубавото е, че ще ви помогне да натрупате важен за вас житейски опит.

 

В личните ви отношения ще възникне подозрение или мнителност в действията на някой от професионалните ви контакти.

 

Жените Лъв ще запомнят този месец с незабравими преживявания или важни за бъдещето им новини. Пожелайте си нещо в началото на месеца и следвайте неговто изпълнение с амбиция и воля за успех.

 

През ноември мъжете Лъв ще бъде добре да следват съветите на жена. През този месец не допускайте желанието ви за господство да определя вашите отношения и дела.

Коментари ( 0 )