„Приятели“ отново на екран
Целият актьорски състав може да се завърне в телевизията
Публикувана: 13 Nov 2019 | 11:56

Новините около сериала „Приятели“ не спират да валят през последните месеци. След като през септември беше отпразнувана 25-ата годишнина от първия епизод, станахме свидетели на присъединяването на Дженифър Анистън към Инстаграм, а след това я видяхме заедно и с Лиса Кудроу и Кортни Кокс на официално събитие. Последната, от своя страна, също прати феновете в екстаз, след като публикува снимка заедно с Матю Пери, който изигра екранния ѝ съпруг Чандлър Бинг, припомня tialoto.bg.

 

Сега, новината около „Приятели“ е повече от вълнуваща. Заговори се, че новата платформа на HBO може да върне великолепната шесторка отново на екран. HBO Max ще бъде пуснат през май 2020 година и ще включва в себе си много от вече приключили сериали. Сред тях са „Кварталът на богатите“, „Теория за Големия взрив“, „Рик и Мортни“, както и съвсем нови епизоди на „Клюкарката“.

 

Най-вероятно „Приятели“ също ще се появи, но не очаквайте да седите пред екраните в следващите 10 години. Преговорите по-скоро обхващат само един специален епизод, който ще включва абсолютно всички главни актьори. Това означава, че Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк, Дейвид Шуимър и Матю Пери ще бъдат отново заедно.

 

Към тях ще се присъединят и създателите на „Приятели“ Марта Кауфман и Дейвид Крейн. Източниците обаче уточняват, че все още сделката не е готова и има неща, които трябва да бъдат доуточнявани с всички страни. Най-големият проблем пред бъдещо събиране е графикът на всяка една от звездите.

 

Слухове за общ проект, включващ великолепната шесторка, се въртяха в онлайн пространството от дълго време. Досега всеки един от актьорите отричаше, казвайки, че никой не би искал да гледа старите им лица. 

 

Дженифър Анистън обаче възроди надеждите на феновете, когато заяви пред Елън Дедженеръс, че в момента работи върху нещо заедно с другите петима. „С удоволствие бихме направили нещо заедно, но все още не знаем какво да е то. Опитваме да го измислим“, каза екранната Рейчъл.

 

Дали вече са го измислили, остава да разберем. Едно е сигурно – колкото и да са стари лицата им, ние отново бихме гледали Рос, Рейчъл, Чандлър, Моника, Фийби и Джоуи отново заедно. 

 

Четете още

„О, боже мой! Чандлър Бинг!!!”

25 години с "Приятели"-те Рейчъл, Моника, Фийби...

Фрази от „Приятели“, които използваме в реалния живот

Издадоха книга с рецепти от сериала „Приятели“

20 любими цитата от "Приятели"

Коментари ( 0 )