IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Живот
00:00 | 22 ноември 2019
Обновен: 22:39 | 24 април 2024

Седмичен Хороскоп 25 ноември - 1 декември, 2019 - Рак

През тези седем дни ще можете да постигнете напредък и прогрес в делата си

По материала работи: manager
Седмичен Хороскоп 25 ноември - 1 декември, 2019 - Рак

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която ще преживеете най-различни емоции свързани с хора от близко и далечно разстояние. 

 

През тези седем дни ще можете да постигнете напредък и прогрес в делата си, да получите заслужена похвала, комплимент или награда. 


Разговор с жена ще е свързан с подготовка за предстоящо събиране или пътуване. 


През тази седмица ще сте по-настъпателни в изискванията си спрямо хора от семейството си, особено за неща свързани с образование или кариера. 


През седмицата ще имате възможности за ангажиране с почасова работа, която ще ви донесе допълнителни доходи в зависимост от амбицията и нуждите ви. 


През тази седмица поради разсеяност или бързане може да забравите или загубите важни за вас вещи.  


През седмицата не отказвайте покана за среща или събиране, защото хората, с които ще се срещнете ще ви дадат важна и полезна за вас информация.


Жените ще се влияят много от емоциите в отношенията си с мъже, независимо дали са роднини, приятели, колеги и др. Това може да има благоприятно влияние върху отношенията ви, стига да не прекалите с чувствителността си. 


Мъжете ще се опитат да приключат започнали преди време ангажименти и проточили се по-дълго от планираното за изпълнение. Хора от миналото ви ще се появят в сънищата ви и това ще ви върне към ваши общи спомени и преживявания. 

Коментари

Новини Варна