IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
10:32 | 3 април 2020
Обновен: 02:52 | 28 април 2024

Седмичен Хороскоп 6 - 12 април, 2020 - Овен

Наистина е добре да може да контролирате самите себе си

По материала работи: manager
Седмичен Хороскоп 6 - 12 април, 2020 - Овен

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която действията ви ще се определят от настоящите ви любовни отношения, от отношенията ви с деца или с млади хора както и посредством новите хора, които ще се появят в живота ви. 


Седмицата вещае важни събития свързани с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева, които ще повлияят по някакъв начин на вашия личен живот. 


През тези седем дни ще имате динамична комуникация с хора от различни градове и села, като е възможно те да бъдат предимно с представители на мъжкия пол. 


Мъжете от този зодиакален знак е възможно да пътуват, като разбира се ще трябва да се съобразяват с конкретните ситуации, там където живеят. 


През тази седмица ще възникнат неочаквани конфликти, които трудно ще контролирате, тъй като самите вие ще сте подвластни на много силни емоции. 


Наистина е добре да може да контролирате самите себе си, тъй като последствията няма да са приятни. Това не е най-благоприятното време за противопоставяния независимо от тяхната причина. 


През седмицата ще ви развълнува новина или разговор с жена родена под знака на Везни, Водолей или Близнаци. 

 

 

Коментари

Новини Варна