IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
00:00 | 6 април 2020
Обновен: 23:46 | 28 февруари 2024

Хороскоп за 7 април 2020 г. (ВЕЗНИ)

Вижте какво подскзват звездите

По материала работи: Пламен Янков
Хороскоп за 7 април 2020 г. (ВЕЗНИ)

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Утре нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Анализирайте даденостите и преценете възможностите си, за да сведете риска до минимум в работата си утре. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите.


Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант.


Вторник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
 

Щастливи числа: 0,8,20,38,35,11

 

Коментари

Новини Варна