IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
09:12 | 7 април 2020
Обновен: 22:39 | 25 април 2024

Астролог: За тези знаци от Зодиака COVID-19 е най-опасен, а силата му ще премине скоро

Според украинският астролог 5 от зодиите са най-уязвими

По материала работи: manager
Астролог: За тези знаци от Зодиака COVID-19 е най-опасен, а силата му ще премине скоро

Превод от руски Известният украински астролог Влад Рос посочва зодиакалните знаци, които са особено уязвими от коронавируса, съобщава вестник "Експрес" в електронното си издание eg.ru.

 

Сред уязвимите лидер са представителите на зодия Дева, за които целият месец април е под знака на неприятностите и болестите, твърди астрологът.

 

Добрата новина за тях е, че през втората половина на месеца риска намалява, а в работата даже могат да се надяват на нови възможности и успехи.

 

Според Рос в рисковата група са представителите на зодиите Скорпион, Водолей, Близнаци и Телец. Особено на тези от тях, които по принцип са с по-слаб имунитет,  защото тези зодиакални знаци са с по-разположени към инфекциозни заболявания.

 

Според астрологът напрежението в света заради пандемията от COVID-19 ще започне да намалява след Великден, т.е. след 19 април, когато вирусът ще започне да губи своята агресивност.

 

Превод от руски Черно море

Коментари

Новини Варна