IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
15:51 | 7 април 2020
Обновен: 18:00 | 19 април 2024

Италианец избяга маратон около масата за хранене в жилището си

С инициативата искал да покаже, че хората могат да продължат да спортуват въпреки наложените мерки за карантина от властите в борбата срещу коронавируса

По материала работи: Борис Проданов
Италианец избяга маратон около масата за хранене в жилището си

Италианец избяга 70 километра в жилището си, включително 42 километра в трапезарията, съобщават местни медии, цитирани от news.bg, което е за книгата за рекордите на "Гинес".

 

Той е обиколил масата за хранене 2800 пъти. След това е продължил да бяга в малкия двор на жилищната кооперация. Бягал е в продължение на близо 9 часа.
 

С инициативата Фабио Фаджани е искал да покаже, че хората могат да продължат да спортуват въпреки наложените мерки за карантина от властите в борбата срещу коронавируса.

 

35-годишният от италианското градче Толфа е избягал общо 70 километра, от които 42 около масата в трапезарията и 28 километра в задния двор, обиколен 1200 пъти или общо 3920 обиколки.

 

Фабио започнал да бяга в 04,00 часа в събота, 4 април, и завършил 9 часа по-късно. Той е възнамерявал да участва на маратона в Милано, който е трябвало да се проведе на 5 април, неделя, но заради коронавируса е отменен.

 

 

Коментари

Новини Варна