IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Живот
00:10 | 10 април 2020
Обновен: 09:51 | 25 април 2024

Седмичен Хороскоп 13 - 19 април, 2020 - Козирог

Ще сте по-големи оптимисти

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен Хороскоп 13 - 19 април, 2020 - Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще сте по-големи оптимисти относно паричните си ресурси и развитието на финансовите си дела. 
 

Това в по-голяма степен важи за мъжете от този зодиакален знак, които в голяма степен ще разчитат на добре платена работа, допълнителни ангажименти и доходи. 
 

През седмицата ще възникне важен и необходим разход за син, племенник или друг млад родственик от кръга ви роднини. 
 

През седмицата ще преминете през един нов цикъл на изпитания, които ще са характерни за цялата година за представителите на Козирог. Това което ви се дава през тази седмица ще има някаква връзка с вашето минало, с грешки или пропуски, неизпълнени обещания или пренебрегнати ангажименти. Сега като лавина и въобще по-неприятен начин, тези неща ще ви напомнят за себе си и ще ви притиснат (искате или не) да бъдат разрешени и изчистени като проблем в живота ви. 
 

През седмицата ще възникне повод за събиране свързано с мъж, но доколкото ще се реализира и по какъв начин, е трудно да се прогнозира тъй като ситуацията във всяка страна е различна. 
 

Младите мъже Козирог ще отидат за среща с представител на държавна, банкова, съдебна или друга институция, което ще бъде в тяхна полза. 
 

Седмицата ще благоприятства пътувания, за тези от вас които ще могат да ги осъществят, и особено ако тяхната насоченост е свързана с любовна среща. 
 

Като цяло седмицата ще бъде благоприятна за любовния ви живот, затова не насилвайте нещата и не се опитвайте да командвате тяхното развитие. 

 

Коментари

Новини Варна