IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
00:05 | 10 април 2020
Обновен: 13:41 | 24 март 2024

Седмичен Хороскоп 13 - 19 април, 2020 - Лъв

Избягвайте разправии

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен Хороскоп 13 - 19 април, 2020 - Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица е добре да не пътувате, освен ако това не е свързано с някаква необичайна ситуация или неотложен ангажимент. 
 

През тези седем дни ще получите новини свързани с неприятности, които никой не е очаквал и които са свързани с ваши приятели или роднини живеещи в друго населено място. 
 

През седмицата ще успеете да възстановите или хармонизирате отново важни за вас приятелски отношения. 
 

Това ще бъде благоприятна седмица за комуникация с нови и интересни хора, но пресявайте мъдро получената от тях информация и не се поддавайте на всякакви внушения. 
 

През седмицата ще получите новина свързана с подобряване здравето на човек, когото познавате. 
 

Една от изненадите през тези седем дни ще бъде свързана с неочаквана покупка или подарък, нещо което ще бъде важна или полезна за вас вещ. 
 

През седмицата ще ви изненадат действията и отношението към вас на хора родени под знака на Везни, Близнаци или Водолей. 
 

През тази седмица избягвайте разправии и изясняване на отношенията си в любовта, тъй като вие или вашия партньор може да бъдете предизвикани да вземете важно решение, което не означава че ще бъде мъдро или най-доброто в конкретната ситуация.

 

Коментари

Новини Варна