IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
00:12 | 10 април 2020
Обновен: 08:33 | 22 април 2024

Седмичен Хороскоп 13 - 19 април, 2020 - Риби

Динамична седмица ви очаква

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен Хороскоп 13 - 19 април, 2020 - Риби

Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, в която хубавите и лошите събития ще се редуват и ще направят седмицата ви динамична и по своему интересна. 
 

Ще ви бъде трудно да реализирате плановете си, но не и невъзможно. Просто нещата няма да се случват толкова бързо и лесно, колкото вие очаквате. 
 

Хора родени под знака на Скорпион, Рак или Риби, ще ви разочароват или натъжават с техни необмислени и прибързани действия или думи. 
 

През тази седмица ще имате контакти с хора, които не познавате, но с които ще трябва да разрешавате материални дела. Те могат да бъдат представители на данъчна, държавна, банкова или друга институция. 
 

През седмицата ще възникне необходимост да купите или подарите нещо на човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева, което ще изиска разумно решение от ваша страна. 
 

През тази седмица на изпитание ще бъдат поставени ваши отношения с жена, която не престава да ви занимава с клюки, да ви манипулира с различна невярна информация относно хора и събития, и въобще психически да ви въздейства негативно. Вероятността да вземете решение да я отстраните от живота си е много голяма, стига това да е възможно. 
 

През тези седем дни сами ще търсите контакти с приятели, с които ще искате да разговаряте по интересни теми, без вие или те да ви се оплакват за ежедневни проблеми, които в този момент има почти във всяко семейство. 

 

Коментари

Новини Варна