IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
00:09 | 10 април 2020
Обновен: 14:53 | 17 април 2024

Седмичен Хороскоп 13 - 19 април, 2020 - Стрелец

Благоприятна седмица за промени

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен Хороскоп 13 - 19 април, 2020 - Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която здравето на роднина, ще създаде голямо напрежение в семейството или в роднинските ви отношения. 
 

Всеки ще търси вина в другия човек, и трудно ще приема собствената си " заслуга" за тази ситуация. 
 

Седмицата вещае повече напрежение в семейните отношения и в голяма степен от вас ще зависи то да се избегне, да се съхрани хармония, и да се разговаря спокойно и мъдро, в трудните ситуации. 
 

През тези седем дни ще може да реализирате важни за вас планове, според собствените си очаквания, което ще ви даде голяма доза задоволство и гордост от постигнатото. 
 

Това ще бъде благоприятна седмица за промени, свързани с ваши лични идеи и планове. 
 

Възможни са затруднения или неприятни новини свързани с дете или с млад човек, с когото не живеете под един покрив или сте разделени от някакво разстояние. 
 

През седмицата пазете бременните жени и малките деца от инциденти или други неприятни ситуации. 
 

Някои от радостните събития през седмицата ще бъдат свързани с представители на зодиакалните знаци Телец, Козирог или Дева, както и с нови хора, които по един или друг начин ще влязат в живота ви. 

 

Коментари

Новини Варна