IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
00:02 | 10 април 2020
Обновен: 03:07 | 28 април 2024

Седмичен Хороскоп 13 - 19 април, 2020 - Телец

Очаквайте важни за вас новини

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен Хороскоп 13 - 19 април, 2020 - Телец

Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която ще имате поводи да се усещате значими в живота на хора, които живеят с вас, които са ваши роднини или приятели. 
 

Това ще усетите предимно от разговорите, които ще имате с тях онлайн или по телефона. 
 

Тази седмица ще намери начин да ви зарадва с някои важни и приятни за вас новини. 
 

Много по-ведро и оптимистично ще гледате на стари проблеми или неприятности. 
 

Най-вероятно сега ще намерите нов начин за тяхното разрешаване, много по-обикновен и лесен за изпълнение, независимо дали това ще изиска от вас някакъв компромис или ще трябва да преживеете малка загуба. 
 

Интересно развитие през седмицата ще имат ваши романтични отношения с човек, който живее в друго населено място или държава. 
 

Сега може да планирате срещи, които да се реализират в близко бъдеще или други важни планове, чиято реализация ще бъде ваш приоритет през тази година. 
 

Новите приятелски отношения с хора от близо и далеч ще имат интересно развитие, като някои от тях могат да бъдат много емоционални. 
 

През седмицата очаквайте важни за вас новини свързани с пари, които ще влязат в семейния ви бюджет, или които предстои да получите през следващите дни и седмици. 

Коментари

Новини Варна