IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
00:07 | 10 април 2020
Обновен: 03:33 | 19 април 2024

Седмичен Хороскоп 13 - 19 април, 2020 - Везни

Може да получите кредит

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен Хороскоп 13 - 19 април, 2020 - Везни

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас и една интересна седмица, защото разговор или предложение от страна на жена може да отвори нови възможности пред вас. 
 

Тези възможности могат да касаят вашата работа, да ви помогнат да разрешите семейни или здравословни проблеми или да имат друго благоприятно влияние в живота ви. 
 

Жените на 35 годишна възраст трябва да бъдат отворени за новите неща и хора, които ще се появят в живота им през тези седем дни. 
 

През тази седмица ще преживеете събития, които ще ви донесат успокоение или по-голяма доза оптимизъм относно развитието на важни неща в живота на мъж от семейството ви или от кръга ви роднини. 
 

Като цяло през тази седмица ще имате повече важни или по-динамични разговори свързани с мъже. 
 

Използвайте благоприятното влияние на седмицата за да изпълните свои ангажименти свързани с различни документи или с парични дела. 
 

През седмицата може да получите кредит, за който няма да възникне затруднение, но добре обмислете тази стъпка с оглед на неговото връщане през следващите месеци. Мнозина от представителите на зодиакалния знак Везни ще получат възможност за допълнителна работа, за кратък период от време, но с полза за семейния бюджет. 
 

През тази седмица избягвайте да пътувате. Ако това е свързано с работата ви, бъдете много внимателни с всички фактори, които осигуряват едно безпроблемно пътуване.

 

Коментари

Новини Варна