IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:11 | 10 април 2020
Обновен: 18:29 | 19 април 2024

Седмичен Хороскоп 13 - 19 април, 2020 - Водолей

В професионален план няма да ви липсват възможности

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен Хороскоп 13 - 19 април, 2020 - Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица от вас ще се изиска по-голяма психическа и емоционална сила, за преодоляване на различните ситуации, през които ви предстои да преминете. 
 

Седмицата вещае неприятна новина свързана с човек, когото познавате, като това може да бъде ваш родственик, приятел или колега. 
 

В професионален план няма да ви липсват възможности за работа и за осигуряване на добри доходи чрез това, с което ще бъдете ангажирани. Важно е да имате желание да работите и да опитате нови неща, с оглед на ситуацията във вашата страна. 
 

През тези седем дни натоварването, на което ще сте подложени в психически и емоционален план, ще бъде причина за по-чести спорове и конфликти в дома ви, за които няма да има сериозна причина. Именно поради този факт тяхното изчистване и завръщане на хармонията в семейните ви отношения ще бъде възможно, особено ако осъзнавате важността на фактора, контрол върху емоциите. 
 

През тази седмица ще ви бъде трудно да комуникирате с представители на зодиакалните знаци Везни, Водолей или Близнаци, особено ако те са ваши роднини. 
 

Младите жени Водолей ще имат възможност с голяма доза късмет и помощ от странични хора да приключат с някои неприятности в живота си, независимо дали са свързани с работа или с лични отношения. 

 

Коментари

Новини Варна