IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
00:04 | 30 май 2020
Обновен: 15:15 | 24 март 2024

Месечен хороскоп на юни 2020 - Рак

Овладейте емоциите

По материала работи: Ставри Таргов
Месечен хороскоп на юни 2020 - Рак

Без никакви опасения през този месец можете да заложите на творческия си потенциал. Хрумванията ви ще са интересни, а по-важното е, че ще са и лесно изпълними.

 

Ще разполагате с достатъчно време и варианти за повишаване на знанията и усъвършенстване на уменията си и би било голяма грешка да не се възползвате. Включвайте се във всякакви форми за обмен на професионален опит: семинари, дискусии, онлайн анкети и проучвания. Освен нова информация ще намерите и нови последователи.

 

За част от идеите си ще имате нужда от съдействие. Проявете активност, вземете инициативата в свои ръце, не разчитайте на досетливост от страна на колегите или приятелите си.

 

Колкото сте по-откровени и по-директни, толкова по-бързо ще си свършите работата. Освен това, колективният успех ще бъде и колективна радост.

 

Овладейте емоциите (особено негативните), които може да предизвика пръстеновидното Слънчево затъмнение във вашия знак. Част от работата ви може да е свързана с посещение на места, където сте били отдавна. Отивайки там, ще промените изцяло предишното мнение, което сте си създали.

Коментари

Новини Варна