IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Лайфстайл
16:30 | 22 март 2020
Обновен: 08:55 | 18 април 2024

Наоми Кембъл продължава с тренировките (ВИДЕО)

Тя ще предава на живо тренировките си

По материала работи: Пламен Янков
Наоми Кембъл продължава с тренировките (ВИДЕО)

Наоми Кембъл продължава да спазва всички правила, свързани с пандемията от коронавирус. Преди дни тя беше засечена на летището облечена в предпазен костюм, припомня Tialoto.bg. Няколко дни по-късно тя показа на своите фенове как правилно да си мият ръцете, за да са напълно защитени от заразата.
 

Сега, когато светът е поставен в социална изолация, супермоделът не напуска къщата си, но продължава да поддържа добра форма. Компания ще ѝ прави треньорът ѝ Джо Холдър, с когото ще предават на живо тренировките си в Инстаграм. 49-годишната Кембъл е идол на много момичета по света именно с фигурата си, за която полага огромни усилия.
 

Холдър има стриктна програма, която е изготвил специално за звездния си клиент. Той започва сесиите си с 10-минутен масаж с фоумролер, след което е време за кардио. За целта ще ви трябва въже, на което ще скачате 10 минути. 
 

Разбира се, тренировките за мускули също не са изключение и Кембъл преминава през различни упражнения, включващи тежести.  В следващите няколко дни звездата и Джо Холдър ще показват различни тренировки, с които ще помогнат на хората да бъдат активни дори и по време на изолация. 
 

Четете още: Енио Мориконе се обяви против пеенето по балконите

 

Коментари

Новини Варна